DE MAKERS VAN MORGEN

Ontdek de snelste route naar configure to order

Het event heeft op 13 april 2021 plaatsgevonden.

Heeft u dit event gemist?
Vraag de replay aan – Ontdek de snelste route naar configure to order

Het event heeft op 13 april 2021 plaatsgevonden.

Heeft u dit event gemist?
Vraag de replay aan – Ontdek de snelste route naar configure to order

In de maakindustrie is het cruciaal dat u snel kunt inspelen op de veranderende vraag vanuit de markt en de business. Daarvoor moet u slagvaardig kunnen configureren, calculeren en offreren.

Tijdens het online event, DE MAKERS VAN MORGEN, ervaart u hoe u uw engineering en productie snel en kostenefficiënt afstemt op veranderende klantwensen. Klantspecifiek, maar wel met de mogelijkheid om orders op standaard modules te baseren. Waarbij u CTO combineert met ETO, ondersteund door optimaal lifecycle management. De sleutel tot deze optimalisatie? Informatie-uitwisseling van sales tot service dankzij een integrale data backbone.


DATA INTO KNOWLEDGE
Hoe vertaalt u gegevens naar praktische inzichten? Tijdens het webinar ziet u wat een integrale integrale data backbone kan betekenen voor de informatie-uitwisseling, van sales tot service. Zodat uw complete organisatie beschikt over One single version of the truth: één bron, één waarheid.


GESTANDAARDISEERD MAATWERK
Hoe vindt u het evenwicht tussen maatwerk en standaardisering (ETO/CTO)? Hoe modulariseert u uw producten – en levert u maatwerk op basis van gestandaardiseerde modules? Ook daar gaan we tijdens het online event dieper op in.


CONFIGURE,PRICE EN QUOTE
Overtuig uw potentiële klanten met een virtuele 3D weergave van uw klantspecifieke oplossingen. U kunt alles virtualiseren, van losse componenten en modules, tot complete machines en installaties. Het resultaat? Een sneller salesproces, foutloze offertes en tegelijkertijd inzicht in kostprijs en meer winstmarge.


3D VISUALISATIE

Hoe kunt u op afstand een machine of installatie configureren, assembleren, in bedrijf stellen en onderhouden op basis van een 3D model? Tijdens dit event ontdekt u wat 3D visualisering, Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality kan betekenen voor uw bedrijfsprocessen.

AGENDA

09:45 Werp een blik onder de Shelby-motorkap
10:00

Welkom. Het dilemma: Sales, Engineering en Productie snel en kostenefficiënt afstemmen op veranderende klantwensen.

Uw klant verwacht dat hij zijn product naar wens kan samenstellen, net als bij de aankoop van een auto. Hoe krijgt u dat voor elkaar? Hugo Botter schetst de uitdagingen en oplossingen op het vlak van sales, engineering, productie en supply chain.
– Hugo Botter, CEO PLM Xpert

10:15

HEAT 1: slagvaardig de aanvraag configureren, calculeren en offreren.
Uw klant wil een product op maat, tegen een standaardprijs. Hoe neemt u alle opties en aanpassingen op in de order? Guus Remijn stelt het product visueel samen met de klant volgens de Configure, Price, Quote-methode.
– Guus Remijn, CPQ Consultant PLM Xpert

10:40

Smart Customization, hoe maakt u de stap van ETO naar CTO?
Hoe stroomlijnt u de samenwerking tussen engineers en R&D? Bas Verbunt en Hugo Botter laten u zien hoe u gecontroleerde wijzigingsprocessen integraal doorvoert. Zo brengt u standaardisering en maatwerk in balans.
– Hugo Botter, CEO PLM Xpert en Bas Verbunt, PLM Business Developer Manager PLM Xpert

10:50 Pauze met verloting van een Shelby Cobra

 

11:00

HEAT 2: de offerte is een order. Hoe kunnen we de configuratie snel en eenvoudig uitbreiden met klantspecifieke engineering?
De order staat in de Product Data Backbone van uw PLM-systeem. Bas Verbunt geeft u een inkijkje in de snelste route van klantconfiguratie, via Change Management naar 3D CAD-tekeningen en stuklijsten.
– Bas Verbunt, PLM Business Developer Manager PLM Xpert

 

11:35

HEAT 3: versnel de time-to-market en gebruik de kracht van Augmented en Mixed Reality
De 3D weergave is een game changer: dit maakt het assembleren, aanpassen en onderhouden zo veel makkelijker. Dankzij Augmented en Mixed Reality kunnen monteurs dit zelfs op afstand begeleiden. Tim Hermans laat zien hoe.
– Tim Hermans, Business Development Recreate 

 

11:50 Wrap up: vragenrondje en bekendmaking winnaar van de Shelby Cobra
12:00 Afsluiting
Als dé specialist in data management helpen wij bedrijven in de (maak)industrie om de kwaliteit en efficiëncy in engineering, projecten en productie te verhogen door de inzet van PRO.FILE. Dat doen we inmiddels 22 jaar vanuit ons kantoor in Bergambacht bij onze klantenkring in de Benelux, met een gedreven en deskundig team van professionals. Samen met u zorgen wij dat uw data kennis wordt; het juiste document, product of moment van beslissen op de juiste plaats dankzij PRO.FILE, de oplossing voor het beheer van uw Documentstromen, Product Data, Processen, Projecten en Lifecycle.
Recreate Solutions is volledig toegewijd om gebruik te maken van Virtual-, Augmented-, en Mixed Reality voor bedrijven. Met het gebruik van de nieuwste technologieën, creëren en adopteren wij innovatieve oplossingen voor een grote diversiteit aan bedrijfsdoeleinden. Bij Recreate gaan we uitdagingen aan in verschillende branches en groeien we samen met onze klanten. Wij bieden consultancy, technische ontwikkelingen en advieswerk voor Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality, allemaal onder één dak.

Is het verkoopproces van complexe producten voor u ook een langdurig proces?
Dankzij Speedmaxx van Acatec, powered by PROCAD, wordt dit proces efficiënter. U maakt snel en foutloos offertes voor uw klanten, ook zonder de hulp van de afdeling engineering. Als technologieleider bieden we een geïntegreerde variantconfiguratie van verkoop tot engineering. Voor maximale verbetering van uw bedrijfsprocessen. Alle betrokkenen bij het configuratieproces vinden gericht hun informatie en oplossingen. Uw medewerkers in sales en marketing, de afdeling engineering, uw handelspartners, klanten en geïnteresseerden worden interactief geleid naar bouwbare en “toegestane” producten. Of het nu online of offline is. Zo worden op basis van een gedefinieerde set regels binnen de product configurator op maat gemaakte varianten gecreëerd die te bouwen zijn. Daarmee digitaliseert en automatiseert u de complete procesketen, van klantvraag tot eindproduct.

PRO.FILE is een PLM/PDM/DMStec digitalisatie-oplossing voor het beheren, beheersen en integreren van productgegevens en documenten gedurende de complete levenscyclus van een product. De toepassing biedt end-to-end beheer en inzicht in bedrijfsprocessen en kan met de belangrijkste CAD- en ERP-systemen worden geïntegreerd. Als Product en Document Data Backbone is PRO.FILE de perfecte basis voor het duurzaam implementeren van PLM-processen. PRO.FILE laat zich snel en eenvoudig implementeren en is daarmee ideaal voor het MKB en grotere bedrijven uit het middensegment.

Razendsnel kunnen inspelen op de veranderende vraag vanuit de markt en business?

Vraag de replay aan
ontdek de snelste route naar configure to order

 

VOOR MAAKINDUSTRIE PROFESSIONALS





    PLM Xpert ontmoet u graag!

    Maak uitgebreid kennis met PRO.FILE PLM

    PLM Xpert ontmoet u graag!

    Maak uitgebreid kennis met PRO.FILE PLM ⇨